Бабайківська дерев’яна церква в ім’я святителя Христова Миколая. До питання локалізації місцезнаходження та архітектурно-містобудівні особливості - Харлан, О. В. (My University, 2010)
На підставі вивчених архівних джерел, іконографічних матеріалів та натурних досліджень розглянуто архітектурно-містобудівні особливості пам’ятки дерев’яної культової архітектури що не збереглася – церкви на честь святителя Христова у селі Бабайківці.
Keywords: церква; дерев’яна культова архітектура; Бабайківка; Запорожжя