Досвід впровадження та реалізації молодіжної роботи в Естонії: можливості для України - Несват, Т. (ДРІДУ НАДУ, 2018)
Розвиток державної молодіжної політики в Україні відбувається під значним впливом процесу євроінтеграції, що знаходить відображення в пріоритетах та змісті програмних документів, зокрема в державній цільовій програмі «Молодь України» на 2016 – 2020 роки та заходах, які реалізуються Міністерством молоді та спорту України, молодіжними громадськими організаціями.
Keywords: молодіжна робота; молодь