Система автоматичного управління виробництвом сталі в кисневему конвертері - Ткаченко, Є. М.; Ткаченко, А. М.; Хмарук, Ю. М.; Ахман, А. М. (Національний гірничий університет, 2018)
Система автоматичного управління виробництвом сталі в кисневему конвертері
Keywords: Система автоматичного управління виробництвом сталі в кисневему конвертері