Функціональний аналіз електричної машинки для гоління - Гречин, В. О.; Ротт, Н. О. (НТУ ДП, 2022)
Функціональний аналіз – дослідження функцій приладу на предмет зручності їх використання.
Keywords: функціональний аналіз; електрична машинка для стрижки волосся