Сучасні засоби автентифікації в системах ідентифікації та контролю доступу - Кручінін, О. В.; Герасимов, М. О. (НТУ ДП, 2022)
Розглянуто необхідність процесів ідентифікації та автентифікації при побудові систем інформаційної безпеки. Виконано порівняння існуючих засобів ідентифікації та автентифікації в розподілених мережах. Зроблено висновки стосовно доцільності їх використання.
Keywords: ідентифікація; автентифікація; авторизація; управління ідентифікацією та доступом; розподілені мережі