Проблеми взаємодії України та ТНК в побудові інноваційной економіки - Скрипка, О. О. (My University, 2012)
Сучасні виклики, що постають перед країнами з перехідними економіками, змушують шукати джерела ефективного зростання. Найінтенсивнішим з таких шляхів є шлях інвестування та заохочення інновацій. Одними з головних учасників сучасного інноваційного процесу є транснаціональні корпорації.
Keywords: інноваційна економіка; венчурне інвестування