Комп'ютерна система проєктно-технологічного будівельного інституту з детальним опрацюванням побудови, налаштування та безпеки корпоративної мережі - Діденко Нікіта Володимирович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Діденко Нікіти Володимировича академічної групи 123-21-1 ФІТ спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія. Мета роботи − створення комп'ютерної система для акціонерного товариство «проектно-технологічний інститут» з детальним опрацюванням побудови, налаштування та безпеки корпоративної мережі.
Keywords: компанія; безпека; система; локальна мережа; корпоративна мережа; мережеві засоби