Вдосконалення аналітичної роботи в системі планування діяльності промислового підприємства з позиції стратегічного розвитку - Гушко, С. В.; Турило, А. А. (Національний гірничий університет, 2007)
Ефективність аналітичної складової в системі планування необхідно розглядати як чинник, що впливає на фінансову стійкість та ефективність бізнесу промислового підприємства.

Efficiency of an analytical constituent in the system of planning must be examined as a factor, which influences financial firmness and business’ efficiency of an industrial enterprise.
Keywords: аналітична робота; планування діяльності промислового підприємства