Комп'ютерні технології та програмування. Т. 2. Додаткові відомості та практичні завдання - Ткачов, В. В.; Огєєнко, П. Ю.; Макітренко, Р. В. (Видавництво НГУ, 2012)
Розглянуто застосування систем числення, базисні алгоритми впорядковування послідовностей та бібліотеки для роботи з рядками і файлами. Подано лабораторні роботи та тестові завдання для поглиблення знань та отримання практичних навиків застосування мови С++ для розробки програмних проектів. Посібник укладено відповідно до програми дисципліни "Комп'ютерні технології та програмування" для студентів, що навчаються за напрямом підготовки 050202 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології", а також бути використано для студентів галузі "Автоматика та управління".
Keywords: Державний вищий навчальний заклад; С++; комп'ютерні технології