Розробка натяжної станції стрічкового конвеєра продуктивністю 500 т/год - Волков Роман Андрійович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Волкова Романа Андрійовича академічної групи 133-21-1 спеціальності 133 Галузеве машинобудування. Метою роботи є розробити комплект конструкторської документації на натяжну станцію стрічкового конвеєра продуктивністю 500 тон/г.
Keywords: стрічковий конвеєр; натяжна станція; гвинтовий натяжний пристрій; ролікоопора; рама конвеєра