Дослідження надійності підводних переходів трубопроводів - Онацький Єгор Анатолійович (Кафедра нафтогазової інженерії та буріння, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра здобувача Онацького Єгора Анатолійовича академічної групи 185м-24-1 ІП спеціальності 185 Нафтогазова інженерія та технології Мета роботи: Дослідження факторів, що впливають на надійність підводних переходів магістральних трубопроводів, та розробка рекомендацій щодо зниження аварійності, підвищення екологічної безпеки й ефективності їх експлуатації
Study on the Reliability of Submarine Pipeline Crossings
Keywords: підводні переходи; магістральні трубопроводи; надійність; корозія; гідродинамічні впливи; діагностика; протикорозійний захист; метод "кривих"; екологічна безпека; охорона праці