Віртуальний прилад для моделювання випадкових відхилень від циліндричності шийки вала - Захаров О. С. (НТУ «ДП», 2024)
Для роботи в машинобудівній галузі є потреба у навчальному дистанційному інструментарії для дослідження впливу випадкових похибок контрольної системи на прогнозування долі неправильно відбракованих деталей.
Keywords: віртуальний прилад для моделювання Віртуальний прилад для моделювання; циліндричність шийки вала