Сутність інноваційних технологій для діяльності підприємств у сучасних умовах - Форостяний, Р. О.; Вагонова, О. Г. (НТУ ДП, 2024)
Сучасне економічне зростання в цивілізованому світі неможливо уявити без використання досягнень науково технічного прогресу. Безумовно інноваційні технології у реальному секторі економіці впроваджуються не науковцями, для котрих важливим є процес отримання нових знань, а підприємцями, які прагматично знаходять нові ідеї, розповсюджують,розробляють і випускають на їх основі нові товари або послуги, очікуючи на отримання і конкурентних переваг, і надприбутків у короткотерміновому періоді.
Keywords: інноваційні технології; підприємство