Розвиток кадрового потенціалу сектору безпеки та оборони України - Липовська, Н. А. (ДРІДУ НАДУ, 2018)
Із часів відновлення державності України розвиток спроможностей сектору безпеки і оборони не був одним із пріоритетів політичного керівництва держави. Виконання найважливіших завдань відбувалося в складних соціальних та економічних умовах. Останні роки через військовий конфлікт Україна перебуває в загостреній безпековій ситуації. Це вимагає, насамперед, перегляду підходів до забезпечення стійкості органів безпеки та оборони.
Keywords: кадровий потенціал; сектор безпеки та оборони України