Пода, Д. І.Д. І.ПодаСидоренко, О. М.О. М.Сидоренко2020-06-022020-06-022019Пода Д. І. Технологічна схема вирощування пекінської капусти в умовах північного степу / Пода Д. І., Сидоренко О. М. // Наукова весна – 2019 : матеріали Х Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 25-26 квітня 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т.10. – С. 161-162.http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155398Продовольча безпека належать до ключових національних пріоритетів. В Україні сільське господарство займає провідну ланку в економіці. Серед овочевих культур,які вирощують в Україні,види родини Капустяних є найбільш поширеними.Пекінська капуста останнім часом набула високої популярності.Розповсюдженню пекінської капусти в країні сприяють такі цінні господарські ознаки, як скоростиглість, висока врожайність,досить висока ступінь лежкості, і безумовно, висока рентабельність. А головне –високий попит на внутрішньому ринку. Багатий біохімічний склад дає можливість використовувати її для дієтичного харчування.ukпродовольча безпекапродовольственная безопасностьсільське господарствосельское хозяйствопекінська капустапекинская капустапівнічна степсеверная степьТехнологічна схема вирощування пекінської капусти в умовах північного степуArticle504.06