Взаємодія наноматеріалів та нанотехнологій з тканинами живого організму - Урсалов М. С. (НТУ «ДП», 2024)
Нанотехнології та наноматеріали стають ключовими елементами сучасних наукових досліджень і технологічних розробок, зокрема в медичній та біологічній сферах. Їх унікальні фізичні та хімічні властивості, такі як велика площа поверхні та здатність до специфічної взаємодії з біомолекулами, відкривають нові перспективи для взаємодії з живими тканинами.
Keywords: Наноматеріали; нанотехнології; тканинами живого організму