Бурчак, Д.В.Д.В.Бурчак2024-12-072024-12-072023-06Бурчак Д.В. Підвищення рівня конкурентоспроможності ПП «Портсі фуд» за рахунок скорочення витрат на доставку продуктів харчування у м. Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня бакалавра / Д.В. Бурчак - Дніпро : 2023. - 101 с.http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168224Мета дослідження - підвищення ефективності транспортного процесу перевезення продуктів харчування постійним клієнтам торгівельної фірми власним рухомим складом для скорочення витрат.ukРУХОМИЙ СКЛАДМАРШРУТИЗАЦІЯРОЗВІЗНІ МАРШРУТИТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИТРАНСПОРТНІ ВИТРАТИЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТПідвищення рівня конкурентоспроможності ПП «Портсі фуд» за рахунок скорочення витрат на доставку продуктів харчування у м. ДніпроLearning Object