Програмне забезпечення емулятора системи діагностування теплового стану кристалізатора машини безперевного лиття заготовок - Мещерякова, В. Л.; Казаченко, О. О.; Дмитров, В. В. (My University, 2018)
Одним з найважливіших технологічних параметрів, що визначають процес отримання металопродукції та умови експлуатації обладнання є тепловий стан металу в рамках елементів систем виробництва безперервнолитої заготовки та її теплової обробки. При розробці нових технологічних рішень або при вдосконаленні технології для існуючого набору обладнання пошук раціональних параметрів взаємодії агрегатів та умов їх експлуатації необхідно проводити в рамках комплексного дослідження. Це пояснюється тим, що до тепловому стану металу, які знаходяться в рамках різних агрегатів розглянутих виробничих систем, пред'являються різні вимоги, часто ворожі по своїй суті.
Keywords: емулятор; машина безперевного лиття; технологічні параметри; технологические параметры