Адміністративно-правовий механізм застосування санкцій: постановка проблеми - Сміюха Є. В. (НТУ «ДП», 2024)
У 2014 році після вторгнення на територію України військ та військових угруповань російської федерації постала необіхдність із вжиття заходів із подолання наслідків агресії та пошуку напрямів вирішення економічних та соціальних проблем, що виникли. Одним із таких рішень стало ухвалення Закону України від 14 серпня 2014 року № 1644-VII «Про санкції»
Keywords: застосування санкцій; адміністративно-правовий механізм