Впровадження елементів ВІМ-технологій при реконструкції будівель - Бондаренко, К. О.; Сілантьєва, А. Є; Горбонос, Н. О.; Нехаєва, А. Г. (НТУ ДП, 2021)
Впровадження ВІМ-технологій – майбутнє будівництва. Українська будівельна галузь наразі має дуже низький рівень цифровізації, а BIM-технології застосовують у своїй діяльності лічені організації. Застосування ВІМ-технологій – ключовий крок та великий прорив цифрової трансформації будівництва, системне впровадження таких технологій на державному рівні дозволить оптимізувати витрати на будівництво та експлуатацію об’єктів, підвищити надійність та безпеку будівель та споруд, зробити вітчизняну будівельну продукцію конкурентоздатною.
Keywords: реконструкція будівель; ВІМ-технології; будівництво