Кредитний ризик контрагента: сутність та причини виникнення - Дрозд, Н. В. (Видавництво НГУ, 2013)
В умовах світового фінансового спаду кредитного ризику контрагента став одним з найвищих ризиків, що стоять перед учасниками фінансових ринків. Незважаючи на це, відносно мало відомо про те, як насправді він оцінюється.
Keywords: Економічна ефективність в умовах глобалізації