Аналіз безпеки передачі голосового трафіку у VoIP - Мілінчук, Ю. А.; Ярощук, О. Р. (НТУ ДП, 2022)
Запропоновано спосіб забезпечення безпечної взаємодії в рамках Skype, а саме використання кінцевого шифрування під час передачі голосу та повідомлень. Розроблено програмний засіб, що реалізує зазначений підхід, та підтримує весь необхідний для безпечної взаємодії функціонал.
Keywords: технологія VoIP; конфіденційність; програмне забезпечення; Skype