Кількісний аналіз структурних складових сталі 10Г2ФБ у зоні термічного впливу після процесу зварювання - Слупська Ю. С. (НТУ «ДП», 2024)
Сталь 10Г2ФБ є низьколегованою сталлю, яка використовується для виготовлення конструкцій, що працюють в умовах підвищених механічних навантажень. Вона має високі механічні властивості та стійкість до корозії завдяки вмісту легуючих елементів, таких як хром, ванадій і бор.
Keywords: сталь 10Г2ФБ; структурні складові сталі; зона термічного впливу