МОВНІ ЗАСОБИ ВИРАЖЕННЯ АГРЕСІЇ У СУЧАСНОМУ АМЕРИКАНСЬКОМУ ПОЛІТИЧНОМУ ДИСКУРСІ ТА ОСОБЛИВОСТІ ЇХНЬОГО ВІДТВОРЕННЯ В УКРАЇНСЬКОМУ ПЕРЕКЛАДІ ( НА МАТЕРІАЛІ ПУБЛІЧНИХ ПРОМОВ ПОЛІТИЧНИХ ДІЯЧІВ). - Черненко, Катерина Романівна (My University, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи: покращити розуміння політичної риторики та забезпечити точність перекладу агресивних висловлювань, що сприяє ефективній комунікації на міжнародному рівні.
Keywords: політичний діскурс; агресія; переклад; мовні засоби