Формування іміджу бібліотеки за допомогою соціальних медіа - Пилипенко, Н. В. (My University, 2015)
Статтю присвячено головним причинам використання соціальних медіа для комунікації з користувачами бібліотеки. Обговорено поточні тенденції і популярні канали соціальних медіа. Запропоновано види діяльності, які можуть бути здійснені в кожному з них.

This article is dedicated to the main reasons why a library should use social media to communicate with customers. Current social trends and popular social media channels are discussed. Activities that can be realised with each of them are suggested.
Library image formation by social media using
Keywords: бібліотека ВНЗ; библиотека ВУЗа; концепция "Библиотека 2.0"; концепція "Бібліотека 2.0"; соціальні медіа; социальные медиа; социальная сеть; соціальна мережа; library 2.0; social media; social network; university library; image; PR