Управління персоналом державної служби в Україні : деякі системні проблеми - Сурай, І. Г. (ДРІДУ НАДУ, 2018)
З набуттям чинності Закону України “Про державну службу” (1 травня 2016 р.) посилено увагу до управління персоналом державної служби.
Keywords: складові системи управління державною службою; управління персоналом державної служби; посадова особа; державна служба в Україні