Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю підприємства - Жупінас Катерина Олексіївна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2025. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління конкурентоспроможністю підприємства; надано загальну характеристику ТОВ «КОСМОС»; проаналізовано основні техніко-економічні та фінансові показники діяльності підприємства; здійснено аналіз конкурентоспроможності підприємства; запропоновано управлінські рішення щодо підвищення ефективності у сфері управління конкурентоспроможністю ТОВ «КОСМОС» та обґрунтовано їхню економічну ефективність.
Substantiation of the effectiveness of decisions in the field of enterprise competitiveness management
Жупінас К. О. Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю підприємства / К. О. Жупінас – Д. : НТУ «ДП», 2025. – 61 с.
Keywords: КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ; УПРАВЛІННЯ; ПІДПРИЄМСТВО; УПРАВЛІНСЬКЕ РІШЕННЯ; ЕФЕКТИВНІСТЬ