Теоретичні підходи до визначення відповідальності за вчинення правопорушень у податковій та фінансовій сферах - Гаджієва А. (НТУ «ДП», 2024)
Одним із векторів розвитку національної системи законодавства є розвиток нормативного регулювання відносин із застосування заходів відповідальності за вчинення правопорушень у податковій та фінансовій сферах.
Keywords: відповідальності за вчинення правопорушень; фінансова сфера; податкова сфера