Матеріали інформаційно-методичного забезпечення дисципліни «Правова статистика» - Олійников, Георгій Вікторович (My University, 2013)
Правова статистика, як навчальний предмет, є вибірковою дисципліною (цикл професійно-практичної підготовки) для студентів всіх форм навчання на- пряму підготовки 6.030401 Право.

Для підготовки 6.030401 Право. Основні завдання підготовки полягають в тому, щоб закласти основи правових аспектів підготовки майбутніх юристів, в т.ч. сформувати у студентів систему знань щодо суті й соціального значення правової статистики, сучасних тенденцій їх розвитку; прищепити навички самостійного і ефективного їх використання з урахуванням світових тенденцій діяльності правової системи в Україні.