Електричне обладнання електромобілів. Лабораторний практикум : навч. посіб. У 3 ч. Ч. 2. Системні реле високої напруги акумуляторної батареї електромобіля - Бешта О. С.; Бешта О. О.; Худолій С. С.; Халаімов Т. О. (НТУ "ДП", 2026)
Зміст посібника відповідає програмі навчальної дисципліни «Управління енергією та оптимізація руху електромобіля», його підготовлено на базі освітнього курсу компанії Lucas-Nuelle та з погляду на можливість використання лабораторного стенда UniTrain. Подано характеристику електричного обладнання і систем електропривода електромобілів, а також висвітлено практичні аспекти діагностування та виявлення несправностей, у таких системах. Розраховано на здобувачів ступеня бакалавра спеціальностей G3 Електрична інженерія та J8 Автомобільний транспорт.
Keywords: управління енергією; оптимізація руху електромобіля; електричне обладнання; електропривід електромобіля; діагностування несправностей