Проблеми управління логістикою промислових підприємств в умовах воєнної агресії - Клодчик, Олександр Олександрович; Баранець, Ганна Валеріївна (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
Повномасштабна війна стала складним випробуванням для бізнесу. Українські промислові підприємства були змушені передусім змінювати формат логістики. Проблеми, пов’язані з вантажоперевезеннями, спровокували трансформування та посилили вимоги до оптимізації бізнес-процесів.
Keywords: воєнний стан; логістика підприємства; управління логістикою