Лазько, Дар’яДар’яЛазькоГерасименко, ТетянаТетянаГерасименко2023-11-222023-11-222023Лазько Д. Інноваційні ресторанні технології / Лазько Дар’я, Герасименко Тетяна // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26–27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 84-86.http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165243Прогрес будь-якої сфери розвивається пліч-о-пліч з наукою. Ресторанний бізнес не є виключенням. Сьогодні заклади є невід’ємною частиною життя людини. Це не просто економія часу, це місце робочих, романтичних, зустрічей з друзями, а також місце для відпочинку і навчання. Саме тому неможливо не помітити такий швидкий зріст нових технологій та змін у цій сфері. Дуже важливо покращувати та підвищувати рівень комфорту для працівників та гостей. Особливо багато нових технологій прийшли до нас після початку пандемії, коли послуги доставки отримали широке застосування.ukресторанний бізнесінноваціяІнноваційні ресторанні технологіїArticle