Еко-та енергобезпека держави під час воєнного стану - Роман, Світлана Григорівна; Медведєва, О. О.; Медяник, В. Ю. (My University, 2023)
Діяльність гірничих підприємств з видобутку вугілля на території України, яка продовжується понад 250 років призвела до збільшення техногенного навантаження на довкілля. Близько третини території України відведено під підземним та відкритим способами - кар’єри Дніпровського буровугільного басейну та шахти Східного та Західного Донбасу, а також Львівсько-Волинського басейну
Keywords: воєнний стан; Еко- та енергобезпека; енергобезпека держави