Шляхи активізації інноваційного розвитку територій України в умовах децентралізації - Чао, Чжан; В’юник, О. В. (НТУ ДП, 2023)
В контексті подальшої європейської інтеграції економіки України важливе значення має опанування кращого досвіду розвинених країн світу стосовно збалансованого поєднання інструментарію загальнодержавного та регіонального управлінського впливу, встановлення меж централізації та децентралізації, дотримання яких дозволить у поточній і стратегічній перспективі забезпечити можливості подолання кризового стану, відновлення як національної економіки в цілому, так і поліпшення соціально-економічного становища територій.
Keywords: Європейська інтеграція; децентралізація; трудова діяльність