Обґрунтування управлінських рішень у сфері розробки інвестиційного проєкту підприємства - Марухно Марина Анатоліївна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2025. Об’єкт розроблення – обґрунтування управлінських рішень у сфері розробки інвестиційного проєкту підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій у сфері підвищення конкурентоспроможності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: визначено сутність механізму забезпечення інвестиційного зростання підприємства; досліджено ключові складові інноваційно-інвестиційного розвитку підприємств; узагальнено підходи до реалізації інвестиційних проєктів на підприємстві; надано загальні відомості про підприємство; проаналізовано показників економічної діяльності ТОВ «ОПТТОРГ-15», магазин «Делві»; проаналізовано фінансовий стан ТОВ «ОПТТОРГ-15», магазин «Делві»; обґрунтовано проєкт розбудови магазинів; досліджено вплив мотиваційних факторів на продуктивність праці; оцінено ефективність інвестиційного проєкту ТОВ «ОПТТОРГ-15», магазин «Делві».
Substantiation of managerial decisions in the field of developing an enterprise investment project
Keywords: управління; інвестиції; проєкт; інноваційно-інвестиційний розвиток; позиціонування; інструменти; ефект; ефективність