Інформаційна технологія розпізнавання штрих-кода EAN-13 стійкого до спотворень - Мещеряков, Л. І.; Кожевников, А. В.; Бердник, М. Г.; Пчелєнков, І. С. (НТУ ДП, 2022)
Описано процес модернізації алгоритму шляхом підвищення ефективності про роботі розпізнавання штрих-кодів з наявними дефектами зображення.
Keywords: штрих-код; EAN-13; ПЗ; бінаризація; декодування; розшифрування; Python; PyCharm