Визначення натягування конвеєрної стрічки стрічкового конвеєра - Лубенець, Т. М. (My University, 2020)
Встановлення закономірності розподілу натягування конвеєрної стрічки стрічкового конвеєра, пошук рівняння тертя гнучких тіл та умови передачі гнучкому тілу заданого тягового зусилля з врахуванням відцентрових сил гнучкого тіла.
Determination of the tension of the conveyor belt of the belt conveyor
Keywords: стрічковий конвеєр; ленточный конвейер; конвеєрна стрічка; конвейерная лента; гнучке тіло; гибкое тело; відцентрові сили; центробежные силы; рівняння тертя гнучких тіл; уравнения трения гибких тел