Класифікація і основні властивості сучасних антифризів - Олішевська, В.; Тодоров, В. (My University, 2023)
У роботі проведено аналіз класифікації, складу і основних властивостей антифризів на ринку України. Останніми тенденціями, які забезпечують екологічність і продовження терміну служби елементів системи охолодження, є застосування карбоксилатних антифризів.
Keywords: антифризи; склад антифризів; присадки до антифризів; властивості антифризів; класифікація антифризів