З ІСТОРІЇ СТУДЕНТСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ - ЄГОРОВА, О.В. (Гуманітарний журнал, 2009)
В статті розглянуті основні проблеми розвитку студентського самоврядування в Україні.

Main issues of student self-governance in Ukraine are considered in the article.
Keywords: студентське самоврядування, вищий навчальний заклад, студентство,органи студентського самоврядування, громадянське суспільство.; student self-governance, institution of higher learning, students, student selfgovernance bodies, civil society.