Обґрунтування управлінських рішень у сфері підвищення конкурентоспроможності підприємства - Терновський Віталій Миколайович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2025. Об’єктом розроблення виступає – процес обґрунтування управлінських рішень у сфері підвищення конкурентоспроможності підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування, розробка практичних рекомендацій та прийняття управлінських рішень у сфері підвищення конкурентоспроможності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичні засади поняття конкурентоспроможності підприємства; проаналізовано управлінські рішення: сутність, класифікація та роль у забезпечення конкурентоспроможності; з’ясовано теоретичні підходи до формування та реалізації стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства; надано загальну характеристику діяльності ТОВ «Епіцентр К»; здійснено аналіз конкурентного середовища ТОВ «Епіцентр К»; проведено дослідження показників фінансово-господарського стану ТОВ «Епіцентр К»; обґрунтовано доцільність впровадження інтерактивних сенсорних стендів у торговельних залах ТОВ «Епіцентр К»; сформовано інвестиційно-інноваційний проєкт впровадження інтерактивних сенсорних стендів для ТОВ «Епіцентр К» та оцінено його ефективність.
Обґрунтування управлінських рішень у сфері підвищення конкурентоспроможності підприємства
Терновський В.М. Обґрунтування управлінських рішень у сфері підвищення конкурентоспроможності підприємства / В.М. Терновський. – Д. : НТУ «ДП», 2025. – 82 с.
Keywords: КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ; УПРАВЛІНСЬКІ РІШЕННЯ; СТРАТЕГІЯ; РИНКОВЕ СЕРЕДОВИЩЕ; ЯКІСТЬ; ІННОВАЦІЇ