Практика управління проектами: модель регіональної системи підтримки проектів місцевого розвитку в Україні - Удод, Є. (НТУ ДП, 2022)
У сучасних умовах реформи децентралізації та територіальної організації влади посилення ролі місцевих територіальних громад актуалізувало пошук нових підходів та ресурсів для підвищення їх інституційної та фінансової спроможності, формування повноцінних територіальних спільнот з високопрофесійним кадровим корпусом.
Keywords: регіональна система; територіальна громада