Спортивний Катеринослав наприкінці ХІХ – на початку ХХ ст - Утєшева, Г. В. (My University, 2011)
У статті проаналізовано спортивні уподобання катеринославців наприкінці ХІХ – на початку ХХ ст.

Ekaterinoslav citizens sport interests in the end of XIX – beginning of XX century is analysid.
Keywords: Катеринослав; спортивне життя; гімнастичні свята; Ekaterinoslav; sport life; gymnastic holiday