Вища геодезія : методичні рекомендації до лабораторних робіт для здобувачів ступеня бакалавра спеціальності 193 Геодезія та землеустрій - Зуска, А. В.; Бруй, Г. В.; Янкін, О. Є. (Видавництво НТУ "ДП", 2024)
Методичні рекомендації містять загальні відомості відповідно до тем лабораторних робіт, опис методики виконання лабораторних робіт з дисципліни «Вища геодезія». Наведено приклади використання програмного забезпечення Microsoft Excel і Mathcad під час виконання та оформлення зазначених робіт. Методичні рекомендації призначені для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти очної та заочної форм навчання спеціальності 193 Геодезія та землеустрій під час виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Вища геодезія».
Keywords: малий сферичний трикутник; довжина дуги; геодезична задача; плоскі прямокутні координати Гаусса-Крюгера; лінійно-кутова мережа