Технології управління персоналом в органах публічної влади та їх роль у підвищенні ефективності публічного управління - Ющенко Аліна Володимирівна (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Ющенко Аліни Володимирівни академічної групи 281-20-1 ФМ спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування. Метою роботи є розробка та обґрунтування рекомендації щодо застосування сучасних технологій управління персоналом в органах публічної влади у контексті підвищення ефективності публічного управління
Keywords: публічне управління; управління персоналом; інновації; технології управління персоналом; кадрова служба; персонал