Нормативне регулювання урядових комунікацій в умовах воєнного стану - Баюрко, Н. М.; Циховська, Е. Д. (НТУ ДП, 2024)
Однією з ключових особливостей демократичного розвитку в Україні є налагодження ефективної взаємодії між державними органами та громадськістю на всіх рівнях управління. Комунікації у системі публічного управління забезпечують належний рівень інформаційної підтримки та захист національних інтересів. В умовах воєнного стану ці питання набувають ще більшої актуальності.
Keywords: воєнний стан; нормативне регулювання; державний орган