Акумулятори з графеном – можливе майбутнє - Разумовський Б. О. (НТУ «ДП», 2024)
Сучасний світ неможливо уявити без смартфонів, планшетів та електромобілів. Функціонування цих пристроїв значною мірою залежить від надійності акумуляторів, які потребують вдосконалення в швидкості заряджання, безпеці, тривалості роботи тощо. Одним із перспективних матеріалів для новітніх акумуляторних систем є графен.
Keywords: акумулятор з графеном; електромобіль