Вплив зміни параметрів підвіски автомобіля на роботу його рульового керування - Губарєв, Д. Д.; Поляков, В. М. (НТУ ДП, 2022)
Відомо, що рульове керування автомобіля в першу чергу відповідає за його активну безпеку. Порушення його роботи призводить до погіршення керованості і стійкості автомобіля, а також до пришвидшеного зносу його шин, що може призвести до аварійної ситуації
Keywords: рульове керування; автомобіль