Інформаційна система оцінки впливу посух на стан сільськогосподарських культур за даними дистанційного зондування Землі - Мітенков Данило Олегович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Мітенкова Данила Олеговича академічної групи 126-21з-1 ФІТ спеціальності 126 Інформаційні системи та технології. Мета роботи – розробка інформаційної системи для оцінки впливу посух на стан посівів кукурудзи на експериментальному полі в Дніпропетровській області за період 2019-2024 рр. шляхом аналізу часових рядів спектральних індексів (NDVI, EVI, NDWI, NMDI, STR) та індексу вологості SMI_OPTRAM, отриманих з даних супутника Sentinel-2.
Keywords: посуха; дистанційне зондування землі; sentinel-2; кукурудза; спектральні індекси; ndvi; evi; ndwi; nmdi; str; модель optram; smi; інформаційна система; моніторинг; часові ряди.