Дефектування підшипників кочення - Олішевська Валентина; Крівда Віталій; Сакно Олена (My University, 2025)
Мета дослідження. Аналіз дефектів, які виникають під час експлуатації підшипників кочення, та процесу дефектування.
Keywords: підшипник кочення; дефект; дефектування; технічний стан; технічні вимоги