Технічний проект нафтогазосепаратора для ділянки підготовки на Лючківсько-Березівській площі - Байрак, Даніїл (НТУ "Дніпровська політехніка", 2024)
Мета роботи: розробити проект нафтогазосепаратора для ділянки підготовки на Лючківсько-Березівській площі
Задачі роботи: запроектувати параметри нафтогазосепаратора для ділянки підготовки на Лючківсько-Березівській площі. Предметом дослідження конструкція нафтогазосепаратора для ділянки підготовки, об’єктом дослідження – методологія розрахунку параметрів нафтогазосепаратора для ділянки підготовки. Новизна одержаних результатів полягає в розрахунку параметрів нафтогазосепаратора для ділянки підготовки на Лючківсько-Березівській площі. Практичні результати - розраховано технологію нафтогазосепаратора для ділянки підготовки на Лючківсько-Березівській площі: виконано аналіз геологічної будови і характеристики сепаратора; обґрунтовано конструкцію; здійснено обґрунтування устаткування та інструмент. Розглянуто питання охорони надр і довкілля. Практичне значення полягає в застосуванні запропонованих параметрах при конструйовані нафтогазосепаратору для ділянки підготовки на Лючківсько-Березівській площі. У процесі проектування проводилися: літературні дослідження; аналіз шкідливих і небезпечних факторів і заходів для їхнього попередження.
Keywords: ЛЮЧКІВСЬКО-БЕРЕЗІВСЬКА ПЛОЩА, НАФТОГАЗОСЕПАРАТОР, ТЕХНІЧНИЙ ПРОЕКТ, ПІДГОТОВКА, ЛЮЧКІВСЬКО-БЕРЕЗІВСЬКА ПЛОЩА, НАФТОГАЗОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ, ІНЖЕНЕРНІ РІШЕННЯ